IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Izraeli gyógyászati innovációk

2017. március 07. 11:43 - Israeli Embassy

Egy eszköz, ami jelzi, ha tele van a pelenka. EKG póló. Otthoni ultrahang, ami a kisbabák szívverését monitorozza. Ez csak három izraeli innováció, amelyet az idei MedinIsrael kiállításon mutatnak be ezen a héten.

A MEDinIRAEL konferencia és kiállítás a világ egyik legjelentősebb gyógyászati eszköz és egészségügyi informatikai rendezvénye. Immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre Tel Aviv-ban, és több mint 500 gyógyászati eszközt gyártó cég vesz rész rajta.

digisense.jpg

A Digisense eszközt tépőzárral kell hozzácsatolni a pelenkához. A rendszer elemzi az adatokat, és azonnal jelzi a szülőknek, ha a baba dehidratált vagy valamilyen táplálkozási zavara van.

compass_pregnancy_monitor.gif

A Compass terhességi monitor egy otthoni ultrahang eszköz, ami a magzat szívverését mutatja

 

ekg_polo_hwear-healthwatch.jpg

A Health Watch póló a szívverést és a légzést érzékeli, az adatokat pedig egy okostelefon alkalmazás segítségével ismerteti

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr10012319531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása