IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

SpeedUP - Gábor Talmácsi

2022. augusztus 02. 13:01 - Israeli Embassy

Hallgasd meg Talmácsi Gábor inspiráló gondolatait a technológia és innováció fontosságáról a versenyzők és a rajongók közötti kapcsolat megteremtésében.

SpeedUP online esemény Izrael Állam Nagykövetsége, a Startup Campus, és a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. szervezésében került megrendezésre.

A rendezvény az első lépés volt az izraeli és a magyar autó- és motorsportban tevékenykedő vállalatok sikeres együttműködésének és az autóipari jó kapcsolatok további fejlesztésének irányába.

Talmácsi Gábor korábbi magyar profi motorversenyző. Ő hozta el a MotoGP-t Magyarországra, és jelenleg is jelentős szerepet játszik a szervezésben, jelenleg a HUMDA motorsport osztályának vezetője. 2007-ben 125 köbcentis világbajnok volt, és ő az első és egyetlen magyar, aki utcai autóversenyzői világbajnokságot nyert. A MotoGP-ben elért kiemelkedő eredményei után megalapította saját csapatát, a Talmácsi Racinget, amely indult a Superstock 600-as Európa-bajnokságon, és Honda CBR600RR motorokkal versenyzett, amíg a sorozat 2015 végén meg nem szűnt.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9817896165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása