IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Bezár a bazár!

2018. március 26. 15:07 - Israeli Embassy

Újabb izraeli TV formátum lesz látható a TV2-n. Az április 9-én induló „Bezár a bazár!” nemcsak egy kvíz, hanem akciójáték is.

A Marketing és Média információi szerint az új gameshow ötvözi a klasszikus kvízjátékot és az ügyességi feladatokra épülő műsorokat. Ha a játékospárok jól válaszolnak a kvízkérdésekre, értékes másodperceket kapnak, hogy aztán az elnyert idő alatt minél több nyereményt szerezzenek, és vigyenek ki a ketrecből, mielőtt bezár a bazár. A stúdió tele van ajándékokkal, és a játékosok döntésén múlik, hogy nyereményként mit visznek el. Izraelben kifejezetten értékes ajándékok voltak minden adásban, és sokszor nem a nagy dobozok voltak a legértékesebbek.

raid_the_cage.jpg

„A Bezár a bazár!” Izraelben Kluv Hazahav-ként, Avi Kushnir műsorvezetésével került először adásba a Channel2-n 2013-ban. Azóta tizenöt országban vetítették óriási sikerrel. A formátum címe több országban „Raid the Cage” volt. Az USA-ban Perfect Escape-ként, spanyol nyelvterületen pedig Escape perfectocí címmel hódította meg a nézőket.

A Bazár a Bazár műsorvezetője Tilla és Majka lesznek. A műsort az IKO Műsorgyártó készíti a TV2 számára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9613781286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása