IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Online elérhető üzleti rendezvények Izraelből (2. rész)

2020. május 11. 09:30 - Israeli Embassy

Újabb érdekes és hasznos, online tanulási lehetőségeket szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani.

never_stop_learning.jpg

Illusztráció: Pikrepo

 

“Remote Crop Optimization in Challenging Times”

Izrael a világ talán leghatékonyabban működő mezőgazdaságát építette fel a szükségből az elmúlt évtizedekben. A terméshozam optimalizálás lehetőségeiről és kihívásairól Gilad Marek agronómus, terméshozam optimalizálási szakértő fog előadást tartani május 12-én, magyar idő szerint 14:00 órakor.

Esemény

 

“Online Education in Israel during Covid-19”

A MASHAV oktatási központjának szakértője, Damian Filut az izraeli online oktatás tapasztalatairól mesél az érdeklődőknek május 12-én, magyar idő szerint 15:00 órakor.

Esemény

 

„Leveraging technology to thrive in the “New Normal”

A világjárvány több iparágat is arra kényszerített, hogy módosítsa üzletmenetét, új stratégiát dolgozzon ki, és új termékeket, technológiákat vezessen be a piacra. A kérdés már nem az, hogy mikor, hanem az, hogy hogyan készüljünk fel a váratlan helyzetekre, hogyan őrizzük meg vállalkozásunk hatékonyságát és dinamizmusát az „új normalitás” világában. Stratégiákról, prioritásokról és technológiai kihívásokról beszélget Jean-Louis Stasi (Schneider Electric), Sasson Darwish (Technology Investment Banking Group, RBC), Prof. Eugene Kandel (Startup Nation Central), Uzi Scheffer (SOSA) május 14-én, magyar idő szerint 15:30-16:15

Esemény

 

“Can the industry bounce back in the vortex of the COVID-19 crisis?”

A turizmus jövője lesz a témája az Economist által szervezett és több izraeli társszervezővel is rendelkező globális üzleti találkozónak május 20-án, magyar idő szerint 15:00 órakor.

Esemény

 

EcoMotion 2020

iii_ecomotion2020_facebook_post_012.jpg

Az elmúlt években több magyar vállalkozás is részt vett az EcoMotion kiállításon és konferencián, amely a járműipar jövőjéről szól.   

Idén ez is online formában kerül megrendezésre, így még könnyebb lesz csatlakozni hozzá Magyarországról is május 18-21. között.

Esemény

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3915670976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása