IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Ismét rekordot dönt a turisták száma Izraelben

2019. október 04. 11:56 - Israeli Embassy

Az izraeli turizmusért felelős minisztérium adatai szerint a múlt héten 82 ezer turista választotta úticéljául Izraelt. A szakemberek rekordévet prognosztizálnak, a látogatók száma várhatóan összesen 4.6 millió lesz. Ez 18 százalékos növekedést jelent a tavalyi évhez képest, amikor 3.9 millió turista döntött Izrael mellett.

Három éve folyamatosan növekszik a turisták száma Izraelben. Ez annak is köszönhető, hogy jelentős infrastrukturális beruházások történtek, és az ország sokat tesz azért, hogy csökkenjen az izraeli vakáció költsége.

A turizmus részesedése a gazdaságban egyre nagyobb. A szektorban dolgozók száma is növekszik. Az elmúlt 12 hónapban a turizmusból származó bevétel 22.4 milliárd sékel (6.36 milliárd dollár) volt, egy évvel korábban pedig 19 milliárd sékel (5.4 milliárd dollár).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr815192156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása