IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

60 év tengerparti luxus Izraelből

2017. március 17. 13:42 - Israeli Embassy

Az ikonikus izraeli fürdőruha márka a Gottex idén ünnepli 60. születésnapját.

A brandet a magyar születésű Lea Gottlieb alapította 1957-ben. Pár évvel később már 80 országban voltak kaphatóak Gottex fürdőruhák, a vállalat pedig rövid idő alatt Izrael legnagyobb ruha exportőre lett.

A Gottex márka évtizedek óta egyet jelent a luxussal. A  vállalat a “from pool to the bar” filozófia köré tervezi kollekcióit, amelyek minden esetben tartalmaznak 100% selyem kiegészítőket, strandruhákat és kaftánokat. A különleges  Gottex modelleket többek között Naomi Campbell és Claudia Schiffer mutatták be az elmúlt években. Számtalan híresség is kedveli a kivételes darabokat. Rihanna. Elizabeth Taylor, Sofia Királyné és Diana hercegnő is örömmel viselte a Gottex fürdőruháit.
gottex.jpg

A jubileumi  „The Jewel Box Collection” egyik darabja

A Gottex 2017-es Cruise kollekciója itt nézhető meg: https://vimeo.com/207585698

A március 12-15. között került megrendezésre került GINDI TLV Fashion Week egyik legnagyobb sztárja is a Gottex volt. https://www.youtube.com/user/Gfashiontelaviv

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2812345215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása