IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Izraeli tanulmányút magyar startupok és inkubátorok számára

2022. április 13. 11:32 - Israeli Embassy

Újra megnyílt a lehetőség magyar startupok és inkubátorok számára, hogy a visegrádi országok innovátoraival közösen izraeli tanulmányúton vegyenek részt.

A pályázat tematikus fókuszú, ICT, egészség- és biotechnológiai, okos mobilitási, pénzügytechnológiai (fintech) és a kiberbiztonság/mesterséges intelligencia/kibernetikai területen dolgozó fiatal innovátorok jelentkezését várják.

A 10 napos tanulmányút olyan startupok és innovátorok számára biztosít lehetőséget, akik lehetőséget keresnek induló vállalkozásuk innovatív ötleteinek, megoldásainak, prototípusainak, MVP-inek, termékeinek, szolgáltatásainak piaci potenciál értékeléséhez, és gyakorlati eszközöket kínál számukra az innovatív vállalkozások működtetéséhez és növekedéséhez, valamint tevékenységük sikeres nemzetközivé tételéhez. A felhívás további célja, hogy támogassa az inkubátorok képviselőit, munkavállalóit szakmai kapacitásuk és az inkubáló vállalkozásoknak nyújtott szolgáltatások minőségének bővítésében.

A pályázat beadásának határideje 2022. május 4.

A pályázati nyertesek izraeli tanulmányútja 2022. szeptember 4. és szeptember 15. között valósul meg a Golda Meir Mount Carmel International Training Centerben.

 

mashav_carmer_training_center.jpg

 

A pályázati jelentkezési dokumentumok, értékelési szempontok és további részletek a Nemzetközi Visegrádi Alap honlapján itt található meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2917807133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása