IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Úszómozi Tel-Avivban

2020. augusztus 11. 10:41 - Israeli Embassy

Izraelben nem kell messzire menni egy eredeti, „out-of-the box” üzleti ötletért. Tel-Avivban sok esetben elég csak a város tengerpartjáig elsétálni, ahol a környező kávézókban és éttermekben gyakran születnek világraszóló újítások.

tlvfloatingcinema.jpg

Illusztráció: Tel Aviv-Yafo Municipality

A koronavírus járvány miatt világszerte reneszánszát élik az autós mozik. Tel-Avivban pedig egy kreatív csapat azt találta ki, hogy hajókra cserélik az autókat. A városvezetés támogatta a Tel Aviv Cinematheque felvetését. Helyszínnek a város legnagyobb parkjának, a Yarkon Parknak a tavát választották. A vetítővásznat a parton állították fel, a filmeket pedig 70 hajóról lehet majd megtekinteni augusztus 22-28. között.

Mivel a szociális távolságtartás garantált, az izraeli Egészségügyi Minisztérium is jóváhagyta a különleges élményt biztosító filmvetítést.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8516128504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása