IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Sikeresen lezárult az izraeli startup oktatás-sorozat a V4 országokban

2020. július 17. 12:39 - Israeli Embassy

A V4 országokban működő izraeli nagykövetségek kezdeményezésére „Startup Nation V4 Virtual Startups Bootcamp” néven előadássorozat került megrendezésre startupok számára Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban.

Az öt előadásból álló sorozat keretében izraeli szakértők és tapasztalt üzletemberek mutatták be a világ egyik legsikeresebb startup ökoszisztémáját, az izraeli startup világ működését és sikerének titkát. Minden workshop másfél órás volt, és az elméleti alapok mellett fontos szerep jutott a gyakorlati ismereteknek is. all_speakers_in_one_cover_photo.jpg

A V4 országok közül Magyarországon volt az egyik legnagyobb érdeklődés a program iránt. Tizenhatan regisztráltak a teljes előadás sorozatra, és az érdeklődők Zoom vagy Facebook közvetítés segítségével vettek részt az eseményeken.

Az első online esemény a koncepció-készítésről és a termékbevezetésről szólt. Később a csapatépítés, az üzleti terv készítés és a networking fontossága is terítékre került. A vállalkozások finanszírozásáról és a tőkebevonásról szóló előadás nemcsak startupok számára volt érdekes. A marketing és kommunikációs ismeretek elengedhetetlenek az üzleti sikerhez, így a storytelling mellett ezek is bekerültek a témák közé.

Magyarországról a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Startup Campus csatlakozott az Izraeli Nagykövetség partnereként a kezdeményezéshez.

„Szeretném köszönetemet kifejezni a magyar startupoknak és szakmai partnereinknek az aktív közreműködésükért a Startup Nation V4 Virtual Startups Bootcamp projektben. Azért indítottuk el ezt a workshop sorozatot a V4 országokban, mert az üzleti sikerek és a személyes karrier út építésének is fontos része az élethosszig tartó tanulás. Remélem, hogy a webináriumok részvevői sokat tanultak a széleskörű tapasztalattal rendelkező izraeli szakértőktől és az előadásokon hallottak megkönnyítik a kihívásokkal teli útjukat az üzleti siker felé”mondta Yacov Hadas-Handelsman nagykövet. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4516012544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása