IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Don’t hesitate, accelerate!

2020. június 29. 15:58 - Israeli Embassy

„Nem lehet nem kommunikálni” -  tanítják a kommunikáció szakos hallgatóknak. A tervezett üzleti kommunikáció a nagyvállalatoknak és a startupoknak is fontos, mert a sikeres működés alapja a hatékony kommunikáció. Ugyan nem minden vállalatnak van múltja, de jövőről alkotott elképzelése minden üzleti szereplőnek kell, hogy legyen. Ügyfeleknek, B2B partnereknek, bankoknak, kormányzati tisztviselőknek és más stakeholdereknek is el kell tudni mesélni, hogy miről szól egy vállalat működése. Mi terméke vagy szolgáltatása? Mi a küldetése? Milyen értékeket képvisel? Milyen jövőképe van? Melyek a főbb elemei a vállalati kultúrának? Ezek a kérdések csak példák arra, hogy mi mindent érdemes elmesélni egy adott vállalat kapcsán.  

tal_catran_webinar.JPG

A Startup Nation V4 Virtual Startups Bootcamp következő webináriuma egy prezentáció- és történetmesélés tréning lesz azon startupok számára, akik előzetesen regisztráltak a visegrádi országokból. Tal Catran, „akcelerátor guru” fogja megosztani széleskörű tapasztalatait az érdeklődőkkel. Munkáját röviden így összegezi: „Don’t hesitate, accelerate!”

Élő Facebook közvetítés a webináriumról június 30-án 12:00 órától itt.

A Startup Nation V4 Virtual Startups Bootcamp projektben az Izraeli Nagykövetség szakmai partnerei: Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs HivatalBudapesti Vállalkozásfejlesztési KözalapítványStartup Campus.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8315973530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása