IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Milyen a jó üzleti terv?

2020. június 23. 10:08 - Israeli Embassy

Az üzleti terv készítésének titkaiba avatja be az érdeklődőket a Startup Nation V4 Virtual Startups Bootcamp következő webináriuma.  

business_plan.PNG

Illusztráció: Needpix

Hogyan építsünk fel egy üzleti tervet? Hogyan modellezzünk és azonosítsunk trendeket egy telített versenypiacon? Milyen válaszokat adhatunk a felmerülő problémákra a profit kilátások megőrzésével? Ezek is szóba kerülnek majd Rachel Varsano előadásán, aki üzletfejlesztési tapasztalatait vezető ipari és technológiai vállalatoknál, például az IAI - Israel Aerospace Industriesnál szerezte.

business_plan_rachel_versano.jpg

Élő Facebook közvetítés a webináriumról június 23-án 12:00 órától itt.

Startup Nation V4 Virtual Startups Bootcamp projektben az Izraeli Nagykövetség szakmai partnerei: Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs HivatalBudapesti Vállalkozásfejlesztési KözalapítványStartup Campus

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr515910636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása