IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Startup Nation V4 Virtual Startups Bootcamp

2020. június 04. 12:43 - Israeli Embassy

Izrael a világ egyik legdinamikusabban fejlődő tudásalapú gazdasága, amit gyakran startup nemzetként emlegetnek. Exportjának többségét az innovatív iparágak adják. Startup ökoszisztémáját világszerte alkalmazzák best practice-ként.

A V4 országokban működő startupok számára a „Startup Nation V4 Virtual Startups Bootcamp” előadássorozat keretében lehetőség nyílik arra, hogy megismerjék az izraeli startup világ működését és sikerének titkát.

v4_bootcamp_invitation2.PNG

Június 9-től, heti egy alkalommal izraeli előadók mutatják be az érdeklődőknek a startupok menedzselésének alapjait és kihívásait. Az első online prezentáció a koncepció készítésről és a termékbevezetésről szól. Az elkövetkezendő hetekben a csapatépítés, az üzleti terv készítés és a networking fontossága is terítésre kerül. A vállalkozások finanszírozásáról és a tőkebevonásról szóló előadás nemcsak startupok számára lehet érdekes. Egyre többen döntenek a fenntarthatósági szempontok figyelembe vételével egy-egy termék megvásárlásakor vagy szolgáltatás igénybe vételekor. Ennek az üzleti előnyeit is megismerhetjük egy workshop alkalmával. A marketing és kommunikációs ismeretek elengedhetetlenek az üzleti sikerhez, így a storytelling mellett ezek is bekerültek a témák közé.

Minden workshop másfél órás lesz, és három részből áll: rövid előadás, beszélgetés a résztvevők és az előadó között, valamint feladatmegoldás.

1st_workshop_june_9th_at_12_00_from_concept_to_launch_with_tomer_sagi.PNG

A hat workshopból álló előadássorozat keddenként 12:00-13:30 óra között a Zoom-on, a V4 országokban működő izraeli nagykövetségek és partnereik Facebook oldalán lesz elérhető.

Regisztráció – https://forms.gle/vo92Jt1DQgjSXYWr8

Magyarországról a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Startup Campus csatlakozott az Izraeli Nagykövetség partnereként a kezdeményezéshez.

 

Az angol nyelvű workshopok időpontjai és témái:


  1. June 9th, Tuesday, 12:00-1:30 p.m. CET
    "FROM CONCEPT TO LAUNCH" with Tomer Sagi

    2. June 16th, Tuesday, 12:00-1:30 p.m. CET
    "Building a successful team” (TBC)

    3. June 23rd, Tuesday, 12:00-1:30 p.m. CET
    "Writing a business plan" (TBC)

    4. June 30th, Tuesday, 12:00-1:30 p.m. CET
    "PRESENTATION AND STORYTELLING" Tal Catran

    5. July 7th, Tuesday, 12:00-1:30 p.m. CET
    "SDG AS A STRATEGY TO BUILD A COMPETITIVE ADVANTAGE” with Hila Shema-Hiner

    6. July 14th, Tuesday, 12:00-1:30 p.m. CET
    "RAISING CAPITAL" with Daniel Star

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9215739968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása