IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Online elérhető üzleti rendezvények Izraelből (3. rész)

2020. május 18. 12:32 - Israeli Embassy

Folytatódnak a gyakorlati helyzetekre fókuszáló izraeli webináriumok ezen a héten is. Az alábbi programokat szeretnénk ajánlani:

 

1. The AgriFoodTech Investment Landscape Amid COVID-19

Milyen rövid- és hosszú távú hatásai lesznek a koronavírusnak a mezőgazdaságban? Egy panel beszélgetés keretében befektetők fogják ismertetni elképzeléseiket május 18-án, magyar idő szerint 16:00 órakor.

agrifood.jpeg

Esemény

 

 2. EcoMotion 2020

Az elmúlt években több magyar vállalkozás is részt vett az EcoMotion kiállításon és konferencián, amely a járműipar jövőjéről szól.   

Idén ez is online formában kerül megrendezésre, így még könnyebb lesz csatlakozni hozzá Magyarországról is május 18-21. között.

ecomotion.jpg

Esemény

 

3. Cutting costs by harnessing the power of innovation

Milyen üzleti technikákat kell alkalmaznunk a jelenben annak érdekében, hogy a jövőben jelentős növekedést realizáljunk? Az ingyenes webináriumra május 19-én, magyar idő szerint 17:00 órakor került sor.

Esemény

 

3. “Can the industry bounce back in the vortex of the COVID-19 crises?”

A turizmus jövője lesz a témája az Economist által szervezett és több izraeli társszervezővel is rendelkező globális üzleti találkozónak május 20-án, magyar idő szerint 15:00 órakor.

Esemény

 

4. Further to Covid-19, will there be a "new normal" or something different

Milyen változások lesznek az életünk járványt követően? Kialakítunk-e “új normalistást” vagy visszatérünk a “régi” életünkhöz? Egy panelbeszélgetés ezekre a kérdésekre is próbál választ adni május 21-én, magyar idő szerint 16:00 órakor.

new_normal.jpg

Esemény

 

5. Sports Tech Demo Day

Hét startup fogja bemutatni innovatív megoldásait, amely a technológia és a sport határterületén helyezkednek el. Időpont: május 21., 17:00 óra.

Esemény

 

6. World Hackathon Day

A globális kihívásokra adott válaszokkal lehet jelentkezni hat témában: egészségügy, pénzügy, oktatás, utazás, környezet(védelem), szolidaritás.

A virtuális hackathon május 29-31. között kerül megrendezésre.

world_hackaton_day.jpg

Esemény

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr10015705246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása