IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Online elérhető üzleti rendezvények Izraelből

2020. április 22. 11:58 - Israeli Embassy

Az üzleti élet jelentős része Izraelben is áttevődött az online felületekre a koronavírus miatt. A lelkesedés és a dinamizmus azonban változatlan, ezért egyre több webináriumot, zoom meetinget, élő Facebook közvetítést és egyéb formákat is elérhetünk, sőt akár be is kapcsolódhatunk.

Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány lehetőséget, amelyet érdemes online követnünk az elkövetkezendő napokban, hetekben.

webinar-2636738_960_720.jpg

Illusztráció: Pixabay

Israel’s Response to COVID-19: Government, Healthcare, and Technology on the Frontlines

Izrael vezető szerepet tölt be a kiberbiztonság, a biztonságtechnika, és a chip tervezés területén. A koronavírus még inkább rávilágított ezen területek fontosságára.

Az izraeli Gazdasági Minisztérium és az Our Crowd webináriumot tart ebben a témában április 22-én, izraeli idő szerint 19:30 órakor.

Esemény

 

Tech on the Frontlines

Videó sorozat, amely a technológiai startupok legnagyobb kihívásaival foglalkozik.

Esemény

 

CodeTheCurve

Az UNESCO az IBM-el és az SAP-val együttműködve indította el a CodeTheCurve Hackathon programját fiatal innovátorok, adatelemzők és tervezők részére, hogy digitális megoldásokat találjanak a COVID-19 járvány megfékezésére. A pályázatokat két lépcsőben értékelik. Az elsőben egy videón keresztül kell bemutatni az ötleteket, amelyekből a 40 legjobbat választják ki. Három kiemelt témakör van: 1) Folyamatos tanulás biztosítása, 2) Adatok elemzése, 3) A jelen és a jövő társadalma és egészségügye.

A Hackathon április 30-ig tart.

Esemény

 

Online JLM-BioCity “Pitch Meeting for Startups Fighting Coronavirus

Öt startup mutatja be a koronavírus elleni harccal összefüggésben az innovációját az egészségiparban és az élettudományok területén érdekelt befektetőknek.

Esemény

 

EcoMotion 2020

Az elmúlt években több magyar vállalkozás is részt vett az EcoMotion kiállításon és konferencián, amely a járműipar jövőjéről szól.   

Idén ez is online formában kerül megrendezésre, így még könnyebb lesz csatlakozni hozzá Magyarországról is május 18-21. között.

Esemény

 

“Surviving the Coronavirus: Tips for Entrepreneurs and Business Continuity”

Yehuda Michael, a MASHAV Carmel International Training Center (MCTC) igazgatójának előadása április 23-án, izraeli idő szerint 13:00 órakor.

Regisztráció

 

További MASHAV online rendezvények nemcsak angol nyelven

Események

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6515631354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása