IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Startupok éjszakája Budapesten

2019. november 29. 08:51 - Israeli Embassy

Tegnap este, immár ötödik alkalommal rendezte meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány a Startupok éjszakáját.

startup_night_4.jpg

Az eseményen tizenkét országból mintegy 70 startup és 30 vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó szervezet vett részt. A közel 1.000 vendég számos különböző iparágat képviselt: többek között okosparkolási és okoshotel-megoldásokkal, szőlőtermesztést optimalizáló szoftverrel, közösségi zenealkotó platformmal, hőszivattyúmenedzsment-megoldással, okosinkubátorral, strandszéffel és ígéretes ipari megoldásokkal is lehetett találkozni az este folyamán.

A Startupok éjszakája helyszínt adott X. Be Smart startup verseny és a Startup Europe­ Awards Hungary ünnepélyes díjkiosztójának is.

startup_night_6.jpg

A népszerű eseményen az Izraeli Nagykövetség képviselői is részt vettek. Kötetlen keretek között beszélgettek tehetséges startupperekkel az izraeli innovációs és startup kultúráról, ökoszisztémáról.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr815330236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása