IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Innovatív italok Izraelből

2019. július 18. 14:20 - Israeli Embassy

Az egészséges életmód elengedhetetlen része a megfelelő folyadékfogyasztás. Nyáron, főleg a kánikulai napokban, nagyon oda kell figyelni a megfelelő folyadékbevitelre. Az izraeliek jól tudják ezt, a lakosság és a fejlesztők is folyamatosan keresik az újdonságokat az alkoholmentes italok piacán. A Nocamels négy népszerű izraeli innovációt gyűjtött össze az üdítőitalok területén.

Az O.Vine egy alkoholmentes „bor”. Forrásvízből, szőlőhéj és szőlőmag kivonatból készül. A Wine Water cég termékeit fehér és vörös bor ízben is fogyaszthatjuk. Nemrégiben jelent meg a Chardonnay és a Cabernet Sauvignon ízű változat.

ovine.jpg

Az ashdodi székhelyű Better Juice a gyümölcslevek előállításának folyamatát újította meg. Egy biotechnológiai megoldással csökkenti a gyümölcsök cukortartalmát. A kevesebb szacharóz, glükóz és fruktóz felhasználása egészségesebb üdítőitalokat eredményez.

A WakeUp az energiaitalok kedvelőinek jelent alternatívát. Az InnoBev az italok „élénkítő hatását” természetes összetevőkből, például guarana növényből, ginko bilobából, bodzából és almacukorból állítja elő. Klinikai kutatások bizonyítják, hogy a fáradság ezekkel az összetevőkkel, koffein nélkül is legyőzhető.

Az Amai Proteins egy különleges fehérjét készített, amely a SodaStream szirupaiban használt cukrot és mesterséges édesítőket váltja fel.

Egészségünkre!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr5014969324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása