IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Izraeli orvostudományi innovációk az amerikai Mayo Clinic-el

2019. május 16. 11:27 - Israeli Embassy

Az Izraeli Innovációs Hatóság és az amerikai Mayo Clinic szándéknyilatkozatot (MoU) írt alá a Tel-Avivban megrendezett MIXiii Biomed Conference and Exhibition eseményen arról, hogy az orvostudományi innováció területén együttműködnek majd. Az orvostudományi technológiák lesznek a középpontban, különös tekintettel az orvosi műszerekre, szoftverekre és terápiákra.

Az együttműködés keretében izraeli vállalatok és a Mayo Clinic közösen fejleszthetnek és tesztelhetnek különböző technológiákat, szolgáltatásokat és eszközöket a felmerülő orvostudományi igényeknek megfelelően. A közös kutatás-fejlesztési projektek anyagi támogatásban is részesülhetnek az Izraeli Innovációs Hatóságtól.

mayo_clinic.jpg

Eli Cohen, izraeli gazdasági és ipari miniszter elmondta, hogy az “egészségügy piaca, különösen a gyógyszeripar a világ leggyorsabban fejlődő iparágai között található. Nem fér hozzá kétség, hogy a Mayo Clinic és az Izraeli Innovációs Hatóság közötti szándéknyilatkozat a bizalom kifejezése az izraeli startupokban és innovációkban, amelyek tovább erősítik Izrael vezető szerepét a jövő egészségügyi térképének kialakításában.”

“Az együttműködés a Mayo Clinic-el egy fantasztikus lehetőség az izraeli vállalatok számára, mert a világ egyik legnevesebb és több tudományágat is átfogó tudományos központjával dolgozhatnak együtt – mondta Aharon Aharon, az Izraeli Innovációs Hatóság vezérigazgatója. “Az izraeli innovációk és a Mayo Clinic világszínvonalú klinikai tapasztalatának és adottságainak egyesítése a legmodernebb technológiák kifejlesztését teszik lehetővé, amelyek a jövő globális egészségügyének alapjai lehetnek” - tette hozzá.

“Izgatottan várjuk, hogy a szándéknyilatkozatnak köszönhetően kiterjesszük a kapcsolatunkat izraeli innovátorokkal, akik a világ legjobban működő innovációs ökoszisztémájának részei. Ez a program olyan felfedezéseket segít majd elő, amelyek reményt és jobb egészséget hozhatnak az emberek számára“ – mondta Amir Lerman, kardiológus, a Mayo Clinic igazgatója.

A programban való jelentkezéshez az izraelieknek izraeli cégbejegyzés és működés szükséges.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2514829960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása