IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Izrael is részt vesz a Dubai Expo 2020 világkiállításon

2019. április 29. 14:58 - Israeli Embassy

Az “Elmék összekapcsolása, a jövő építése” (“Connecting Minds, Creating the Future”) lesz a fő témája a Dubai Expo 2020 világkiállításnak, amelyet 2020. október 20 – április 10. között rendezik meg az Egyesült Arab Emírségekben. Az eseményen közel 200 ország vesz majd részt, és 25 millió látogatót várnak a szervezők.

dubai_expo2020_sky.jpg

Az izraeli Külügyminisztérium szóvivője a múlt héten jelentette be, hogy Izrael is részt vesz a 2020-as világkiállításon Dubaiban. Izrael az innovációs szellemiségét fogja megosztani a jelenlévőkkel, főleg a vízgazdálkodás, az informatika és az egészségügyi technológiák területén. “Az expók olyan globális összejövetelek, ahol a világ minden tájéról érkező emberek együtt ünneplik a kreativitást, amelyet a közös kihívások kezelésére alkalmaznak. Izgatottan várjuk, hogy részesei legyünk ennek a törekvésnek” – tette hozzá a szóvivő.

A dubai-i világkiállításon való izraeli részvételt Benjamin Netanjahu miniszterelnök is üdvözölte. “Ez is egy kifejezése annak, hogy Izrael státusza emelkedik világszerte és a régióban.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr10014793630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása