IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Agritech mezőgazdasági kiállítás Tel-Avivban

2017. december 21. 09:18 - Israeli Embassy

Nincs még egy olyan ország, amelyik olyan látványos mezőgazdasági fejlesztéseket hajtott végre, mint Izrael. Az ötvenes évektől kezdve az izraeliek szinte csodával határos módon tették zölddé a sivatagot. De melyek ezek a módszerek?

A csepegtetős öntözési rendszer világszerte jól ismert. A szennyvíz-újrahasznosítás aránya Izraelben a legmagasabb. High-tech ország révén, a nemzetközi piacon Izrael rendelkezik a legfejlettebb mezőgazdasági technológiával a vízmelegítés és elektromos áram előállítás területén. Ezek mellett számos trendi zöld innováció is megjelent az utóbbi időben, melyekről az Izraeli gazdaság blog is beszámolt.

A szakemberek a tudásukat több csatornán keresztül is megosztják a világgal. A Mashav a Külügyminisztérium szervezeti keretén belül koordinálja a nemzetközi fejlesztési projekteket. A CINADCO a nemzetközi mezőgazdasági együttműködéseket intézi a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztérium részeként. A szakmai közönséget pedig az Agritech mezőgazdasági kiállítás célozza meg. Az immár huszadik alkalommal megrendezésre kerülő nemzetközi vásár és tudományos konferencia 2018. május 8-10. között kerül megrendezésre Tel-Avivban.

Bővebb információ az Agritech Israel-ről itt.

agritech-2018.png

May 8 – 10, 2018, Tel-Aviv, Israel 

International Agro Technology Exhibition & Conference

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8213515873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása