IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

A V4+Izrael kutatási, fejlesztési és innovációs munkacsoport első ülése

2017. december 14. 09:47 - Israeli Embassy

A Visegrádi országok és Izrael miniszterelnökei 2017. július 19-én Budapesten rendezett történelmi találkozójának utókövetéseként létrejött V4+Izrael kutatási, fejlesztési és innovációs (KFI) munkacsoport 2017. december 11-én tartotta első ülését Budapesten a Külgazdasági és Külügyminisztériumban.

Az Izraeli Nagykövetség munkatársai is tagjai annak a munkacsoportnak, amelynek feladata a V4 országok és Izrael közötti KFI együttműködés erősítését célzó konkrét együttműködési projektek kidolgozása.

v4_isarel_working_group.png

Fotó: Külgazdasági és Külügyminisztérium

A munkacsoport első ülése rendkívül produktívnak bizonyult, amelyen számos – többek között mobilitással, fiatal vállalkozók képzésével, KFI tudáscserével, kis- és középvállalkozások innovációs kapacitásépítésével, valamint technológiatranszferrel kapcsolatos – kezdeményezés merült fel. E párbeszéd megfelelő keretet biztosít a két ország versenyképességének erősítését célzó együttműködéshez és hozzájárul a visegrádi országok és Izrael gyümölcsöző, kölcsönösen előnyös partnerségéhez.

(Forrás: A Visegrádi Csoport magyar elnöksége)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3513499429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása