IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Startupok éjszakája

2017. november 23. 11:41 - Israeli Embassy

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (BVK) immár harmadik alkalommal szervezi meg a Startupok Éjszakaját, melynek célja Budapest, mint regionális vezető szerepre törő innovatív centrum bemutatása hazai és külföldi szakembereknek, startup fejlesztőknek, befektetőknek, vállalkozóknak és más érdeklődőknek.

startupok_ejszakaja_2.png

Az idei rendezvényre az Izraeli Nagykövetség is meghívást kapott. Az eseményen Kónya Judit kereskedelmi titkár egy kerekasztal beszélgetésen vesz majd részt, amelyen szó lesz arról is, hogy milyen lehetőségek vannak a külpiacokon magyar startup vállalatok számára.

Ha érdekelnek a nemzetközi jó gyakorlatok, szakmai előadások, a főváros szerepe és lehetőségei az innovatív vállalkozások fejlesztésében, valamint szeretnéd megismerni Budapest startup ökoszisztémájának legfontosabb szereplőit, akkor gyere el ma este a Bálnába! Program

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr5613354187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása