IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Vuze, az első 3D kamera a nagyközönség számára

2017. április 13. 13:36 - Israeli Embassy

Több vállalat is készít 360 fokos kamerákat professzionális felhasználásra. Az izraeli Vuze azonban a nagyközönség számára készült, és már rendelhető is.

Mindenki szeretné az emlékeit a lehető legélethűbben eltárolni. Amikor körbenézünk, akkor nemcsak a látásunkkal, hanem a hallásunkkal is érzékeljük a külvilágot. Ezt a komplett emberi érzékelést digitális nyelven úgy tudjuk leírni, hogy 3D, 360 fok és nagyfelbontású videó.

A 3D-s mozikban már megismerhettük, hogy milyen, amikor a tárgyaknak mélysége is van. Mostantól ez a technológia nemcsak Hollywood számára elérhető. A Vuze kamerával már mindannyian készíthetünk 3Ds videókat az élményeinkről.

vuze.jpg

Vuze – az első 3D kamera, amely a nagyközönség számára készült

A Vuze kamerát az izraeli Humaneyes Technologies készítette, amely komoly tapasztalattal rendelkezik a 3D és az animációs piacon, és több mint 70 szabadalommal járult már hozzá a 3D technológia fejlesztéséhez.

Különleges gasztrotúra Jeruzsálemben

Moshe Basson szakácsként dolgozik. Az ő szemével és a Vuze kamerával tehetünk egy 360 fokos gasztrotúrát Jeruzsálemben az alábbi videó segítségével.

https://www.youtube.com/watch?v=_4LLINQPnug

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9612424087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása