IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

A tőkebevonás titkai

2020. július 07. 09:13 - Israeli Embassy

Minden startup életében eljön az idő, amikor egy jó ötlet vagy egy innováció további fejlesztéséhez tőkére van szükség. Sokan ezt a fázist tartják a legnehezebbnek egy vállalkozás életében, mert igazi kihívás olyan befektetőket találni, akik ugyanúgy hisznek egy innováció sikerében, mint az ötletgazdák. Ha pedig ez is megtörtént, akkor a tőkebevonás formáiról kell tárgyalni, ami komoly üzleti felkészültséget igényel.

bootcamp_daniel_star.png

A Startup Nation V4 Virtual Startups Bootcamp következő webináriuma ebben szeretne segíteni, útmutatást nyújtani a visegrádi országokban működő startupok számára. Az izraeli kockázatitőke-csoport, a Pitango managing partnere, Daniel Star osztja meg több évtizedes tapasztalatait az érdeklődőkkel.

Élő Facebook közvetítés a webináriumról július 7-én 12:00 órától itt.

A Startup Nation V4 Virtual Startups Bootcamp projektben az Izraeli Nagykövetség szakmai partnerei: Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs HivatalBudapesti Vállalkozásfejlesztési KözalapítványStartup Campus.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3315986604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása