IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Az izraeli ColonFlag előre jelzi a vastagbélrák kockázatát

2017. február 16. 12:19 - Israeli Embassy

Az izraeli fejlesztésű Medial EarlySign szoftver elemzi a digitálisan elérhető kórlapokat, beazonosítja az egészségügyi kockázatokat, és az aktuális állapot alapján, már a klinikai tünetek megjelenése előtt jelzi az egészségügyi vészhelyzetet.

A kórlapjaink számos olyan információt rejtegetnek az egészségi állapotunkról, amelyeket ha előre megtalálnak orvosaink, akkor akár az életünket is megmenthetik.

Egy izraeli startup olyan elemzések készítéséhez fejlesztett platformot, amelynek használatával még személyre szabottabb lehet a kezelés minden páciens számára.

A Medial EarlySign szoftver több száz paraméter, trendek és kapcsolatok alapján készíti elemezéseit. Például vérvételi adatok alapján automatikusan jelzi az egészségügyi személyzet számára, ha valamilyen kiemelt kockázatú adatcsoportot talál.

colonflag-risk-for-colorectal-cancer.jpg

A Medial EarlySign első kereskedelmi terméke a ColonFlag már a klinikai tünetek megjelenése előtt beazonosítja az előjeleket, és jelzi, ha megnövekedett valószínűséggel fordul majd elő vastagbélrák a pácienseknél, ezáltal megmentve életüket.

Működését az alábbi videó is bemutatja:

https://www.youtube.com/watch?v=Dtk9oMG17-w

A Medial EarlySign hat év alatt fejlesztette ki a ColonFlag-et. Eddig több mint kétmillió páciens kórlapját elemezte. Száz esetben talált olyan figyelmeztető jeleket, amelyek beavatkozást igényeltek, és 11 vastagbélrák megbetegedést diagnosztizált előre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6812265504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása