IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Újabb autós innovációs központ nyílt Tel-Avivban

2018. május 31. 15:27 - Israeli Embassy

A világ legnagyobb autógyártója, a német Volkswagen innovációs központot nyitott Tel-Avivban. A tervek szerint önvezető járműveket és közlekedéshez kapcsolódó szolgáltatásokat fejlesztenek majd. A Konnekt nevű központ a tervek szerint közvetlen összeköttetést biztosít majd az izraeli startupok és a Volkswagen csoport között az üzleti együttműködések területén, beleértve a különböző mentor programokat is. A központot Eli Cohen, Izrael gazdasági és ipari minisztere adta át.

volkswagen_tlv.png

A Volkswagen Group CCO igazgatója, Peter Harris nagyon hisz az izraeli piacon kifejlesztett technológiai innovációkban és meggyőződése, hogy azok hozzásegítik majd a vállalatot ahhoz, hogy a fenntartható közlekedés területén világszerte piacvezető legyen. A Konnect egy újabb lépés abba az irányba, hogy a VW kibővítse tevékenységét Izraelben és még inkább részese legyen az izraeli startup ökoszisztémának.

Johann Jungwirth, CDO igazgató elmondta, hogy a tel-avivi központban olyan innovatív kiegészítő megoldásokat kínálnak különböző területeken, mint például szenzorok, szimuláció, konnektivitás, okos navigáció, kiberbiztonság, e-mobilitás és big data.

konnekt_volkswagen_tel_aviv.jpg

A Konnekt igazgatója, Stephanie Reimann a központ misszióját úgy fogalmazta meg, hogy az izraeli startup ökoszisztémával együttműködve a legmodernebb technológiai újításokat biztosítsák a Volkswagen Group számára a jövő közlekedési megoldásait tekintve. Ezért nyitottak az őket megkereső vállalkozások számára, és remélik, hogy a partnerségek tovább erősítik majd a Volkswagen  brandjét.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4114015082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása