IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Hamarosan telefonnal is készíthetnek ultrahangos képet a kismamák

2018. május 24. 15:01 - Israeli Embassy

A modern technológiának köszönhetően életünk legszebb pillanatai közé tartozik, amikor megpillantjuk leendő gyermekünk ultrahangos képét. Sokat várunk rá, az örömünk pedig határtalan, amikor a legapróbb információt is megtudjuk az orvosunktól. Egy izraeli startup vállalat egy olyan eszközt kíván piacra dobni, amely még teljesebbé teszi ezt az élményt.

A PulseNmore egy olyan eszközt fejlesztett ki, amely egy okostelefon segítségével képes ultrahangos képet készíteni a magzatról. Az eszköz bármilyen okostelefonhoz csatlakoztatható, a képet pedig elküldhetjük a családtagjainknak és a kezelő orvosunknak is további vizsgálatok céljából.

pulsenmore_ultrahang_telefonnal.png

A PulseNmore eszköze forradalmasíthatja az ultrahang vizsgálatokat, főleg a gyakoriság terén. Ha a kismama bármilyen problémát észlel, akkor elég csak a hasára tenni a készüléket, és hívni az orvost, aki azonnal látni, fogja, hogy minden rendben van-e, vagy netán azonnali segítségre van szükség. Egy eszközzel 25 képet lehet készíteni. Fontos, hogy az eszköz nem ultrahang, és nem is helyettesíti a vizsgálatokat, hanem csak kiegészítheti azokat.

Az eszköz akkor lesz kapható, ha megkapja a már kérelmezett forgalmazási engedélyeket. Várhatón 700 sékelbe (190 dollár) kerül majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6413998844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása