IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Gazdasági hírek, érdekességek

2017. augusztus 22. 12:28 - Israeli Embassy

International Business Award aranyérmet nyert az NNG

Hatvan ország közel 3900 jelöltje közül három érmet is nyert az izraeli alapítású, budapesti központú NNG a tizenegyedik International Business Award versenyen. Aranyéremmel a „Best Sales Presentation Event” kategóriában díjazták a céget egy Japánban berendezett showroom-ért.

large-gold-stevie_nng.jpg

Az NNG bronzérmet kapott egy innovatív navigációs szoftver kifejlesztéséért és a Szent Izidor belső kommunikációs kampányért.

A LogMeIn izraeli startup-ot vásárolt

A magyar alapítású, NASDAQ-on jegyzett LogMeIn 45 millió dollárért megvásárolta az izraeli Nanorep vállalatot, és teljesítménytől függően további 5 millió dollárt fizet a Nanorep alkalmazottainak az elkövetkezendő 2 évben. A 2009-ben alapított Nanorep mesterséges intelligenciával foglalkozik. Termékeit több mint 200 vállalat használja világszerte.

Befejeződött az Intel - Mobileye akvizíció

Hivatalosan is lezárult a márciusban bejelentett Intel – Mobileye cégfelvásárlás ajánlattételi időszaka. Az Intel a Mobileye részvényeinek 84 százalékát vásárolta meg 15,3 milliárd dollárért, így a Mobileye hamarosan kivezetésre kerül a New York-i Értéktőzsdéről. A jövőben az Intel Automated Driving Group divíziója fog együttműködni a jeruzsálemi székhelyű Mobileye-al.

fiat_crysler.png

A BMW, az Intel-Mobileye, valamint a Fiat Chrysler Automobiles (FCA) aláírt egy szándéknyilatkozatot arról, hogy az FCA is beszáll az önvezető autós technológiák fejlesztésébe. A teljesen autonóm közlekedésre képes autókra fókuszálnak majd.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr212771670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása