IZRAELI GAZDASÁG

Hírek, érdekességek az izraeli gazdaságról

Magyar-izraeli ipari kutatás-fejlesztési együttműködési pályázat

2017. június 13. 10:54 - Israeli Embassy

Pályázati felhívás magyar-izraeli együttműködésben folyó ipari kutatás-fejlesztési projektek támogatására, az NKFI Hivatal és az Israel-Europe R&D Directorate (ISERD) közötti nemzetközi kutatás-fejlesztési együttműködési program keretében.

A pályázati felhívás célja

A pályázati felhívás célja a hazai partnerek támogatása olyan magyar-izraeli együttműködésben megvalósuló KFI projektekben, amelyek eredményeként új vagy továbbfejlesztett, piacorientált termékek és szolgáltatások jönnek létre. A pályázatot azonos szakmai-tudományos tartalommal kell mind a magyar, mind az izraeli partnernek saját országában benyújtani. Egyoldalúan benyújtott pályázatok nem fogadhatók el. A kutatás magas színvonalának biztosítása érdekében a projektek résztvevői saját országukban csak akkor kapják meg a támogatást, ha a másik ország finanszírozó szervezete is a támogatás mellett döntött.

iserd.jpg

A pályázat benyújtása

A támogatási kérelmet a palyazat.gov.hu oldalon keresztül elérhető Pályázati e-ügyintézés felületen történő bejelentkezést követően, online pályázati kitöltőprogrammal kell elkészíteni.

Határidő: 2017. augusztus 8-án 14.00 óra.

A pályázók köre

A támogatási kérelem legalább egy magyar és egy izraeli támogatást igénylő előzetesen egyeztetett együttműködésével valósulhat meg. Amennyiben valamelyik partnerországból több résztvevője is van a projektnek, úgy a konzorciumi tagok száma országonként nem haladhatja meg az ötöt.

További részleteket a pályázatról itt talál.

In English

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://israelieconomyinhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1912589557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása